VI SØKER: Barne- og Ungdomsarbeider(e)!

Finnmark indremisjon søker barne- og ungdomsarbeider(e) i inntil 100 % stilling til Norges mest fantastiske landsdel. Stillingen kan deles om flere ønsker å søke sammen. Oppgavene er knyttet til et eksisterende barne- og ungdomsarbeid i Vestre Jakobselv, Vadsø, Vardø.

Finnmark Indremisjon er en krets i Indremisjonsforbundet (ImF) og driver forskjellig typer arbeid rundt omkring i Finnmark. Vi vil at enda flere i Finnmark skal få høre om Jesus og komme til tro på Han, derfor ønsker vi flere med på laget!

Vi søker nå:

Barne- og ungdomsarbeider(e)

Liker du å bygge relasjoner med barn og unge? Da er dette jobben for deg!

I jobben som barne- og ungdomsarbeider i Øst- Finnmark er du med og har ansvar for tre barnelag og et ungdomslag i tillegg til at du er med som leder på 3-4 leirer i halvåret. Her er det mulighet for å komme med dine kreative ideer til både aktiviteter og til formidling av Guds ord. Du jobber tett sammen med menigheten, Nord-Varanger Indremisjon som ligger i Vestre Jakobselv/Vadsø.

Dette er en utrolig spennende jobb! Relasjonene du bygger er betydningsfulle og har stor verdi. Du får muligheten til å vise Guds kjærlighet til mennesker som aldri har kjent ham, ved forkynnelse og ved relasjonsbygging.

Arbeidet som barne- og ungdomsarbeider innebærer bl.a.:

  • Drive barneklubber (1.-6. klasse) i Vestre Jakobselv, Vadsø og Vardø.
  • Ungdomsklubb (8.kl 1.vgs) i Vestre Jakobselv/Vadsø
  • Barne- og ungdomsleirer på Vestre Jakobselv Camping og Misjonssenter
  • Koordinering og utvikling av Finnmark Indremisjons barne- og ungdomsarbeid i området.

Kvalifikasjoner

  • Du er glad i Jesus og ønsker å gi nyhetene om Ham videre til andre, spesielt til barn og unge.
  • Du er selvstendig og håndterer utfordringer
  • Imøtekommende og samarbeidsvillig
  • Konfliktløsende og god til å kommunisere med mennesker

Det er en fordel om du har drevet kristent arbeid eller gått på bibelskole. Det som er det viktigste er at du lever et liv nært til Gud og har et ønske om å dele det videre til andre mennesker. Vi ønsker å være fleksible med tanke på din utrustning og dine nådegaver hvis du søker. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Den som ansettes må arbeide ut fra Finnmark Indremisjons visjon og verdier og forplikte seg til Indremisjonsforbundets Mål- og verdidokument. Lønns- og arbeidsforhold følger ImF’s regulativ.

Spørsmål om stillingen kan stilles til kretsleder Håkon Garvo Tlf: 916 23 795 Mail: h.garvo@imf.no

Søknad med CV og minst to referanser sendes på epost «h.garvo@imf.no»

Tiltredelse: 1. august 2024, eller etter avtale

I Vadsø/Vestre Jakobselv er det en engasjert menighet som på ulikt vis støtter og er en del av arbeidet og fellesskapet i området. Det er også stort engasjement for leirarbeidet. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på!

Hjertelig velkommen til Vadsø og Øst-Finnmark! For å bo og jobbe en periode – og kanskje lengre?